Loading...

Ga aan de slag met het realiseren van je ambities. Met een online opleiding van TWST, leer je vaardigheden die je direct wil toepassen. Onze opleidingen zijn opgebouwd uit de jaren lage ervaring die wij hebben bij het onsteunen van leiders, teams en organisaties.


Onze opleidingen volg je samen met een persoonlijke coach. Tijdens een aantal éen op éen sessies, bespreek je jouw situtie. Je coach ondersteund je om jouw nieuwe kennis direct in de parktijk toe te passen. Zo realiseer je jouw ambities nog sneller.

Jij bepaalt de focus van je ontwikkeling.

Pas je nieuwe kennis direct toe in de praktijk.

Maak samen jouw ambities nog sneller waar.

De leiderschapsopleidingen van TWST Online

Onze leiderschapsopleidingen zijn speciaal ontwikkeld om aan te sluiten bij jouw als leider en de vaardigheden voor specifieke leiderschap steilen te ontwikkelen. Kies voor persoonlijk, informeer of verbindend leiderschap. Tijdens je opleiding ontwikkeld je de vaardigheden die jouw als leider naar een hoger niveau tillen, breng je je ambties in kaart en ga je aan de slag om deze in korte tijd te realiseren.

Volg een leiderschapsopleiding met je STAP-Budget

Gebruik je je STAP-Budget, dan bespaar je maarliefst €1.000 op je opleiding. Meld je snel aan, 1 september kun je weer stapbudget aanvragen. Uiteraard kun je ook altijd bij je werkgever informeren naar beschikaar ontwikkeldingsbudget om deze opleiding te volgen. Heb je hier vragen over? Neem dan vooral contact met ons op!

Heb je nog vragen? Kristel helpt je verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

Ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Onze opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling helpen je om aan de slag te gaan met je persoonlijke groei als professional. Met vier opleidingen ga je aan de slag om de vaardigheden die jou naar een hoger niveau tillen te ontwikkelen.

Bij deze opleidingen wordt je begeleid door een coach die bij jouw situatie past. Deze coach helpt je om een betere versie van jezelf te worden. Samen ga je aan de slag, breng je kwaliteiten en ambities in kaart en zorg je dat je fit en vitaal blijft tijdens je werk.

Gratis met STAP-Budget

Nog beter, door je STAP-Budget van de overheid in te zetten volg je een van deze vier opleidingen volledig gratis. Nu is er echt niets meer dat jouw tegen houd om de eerste stap te zetten naar het realiseren van jouw ambities. Kies de opleiding die bij je past en schrijf je vandaag nog in!

Over TWST 

TWST is een advies- en trainingsbureau dat grensverleggend werkt. We helpen onze klanten hun ambities waar te maken. Dat doen we op zo’n manier dat het smaakt naar meer…   

  

Ambities realiseren is namelijk gemakkelijker gezegd dan gedaan -je bent vast ooit met een dieet begonnen om na een maand tóch de handdoek in de ring te gooien. Te vaak hoor je dat verander- en verbeterinspanningen slechts een tijdelijke opleving in de prestaties geven. Bij TWST vinden we dat zonde. Wij helpen om resultaten te behalen met een methode die herhaalbaar is én energie geeft.  

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

“Veel nieuws geleerd in korte tijd. Mijn coach hield mij scherp!”

Leven lang leren nieuwsbrief

Ontvang maandelijks leerzame updates
en blijf een leven lang leren.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Weet je niet wat je moet kiezen? We helpen je graag!
Bel naar 035 – 7600 460 of mail naar [email protected]