Loading...

Het uitgangspunt van deze opleiding

Jouw intenties en jouw kwaliteiten als leider bepalen voor een groot deel het succes dat je weet te realiseren. Hoe kun je teamleden, collega’s en samenwerkingspartners op een goede manier motiveren en inspireren? Hoe laat je jouw team optimaal bijdragen aan het behalen van jouw organisatiedoelen? Dit zijn relevante vragen waar ervaren leiders in de praktijk veel mee bezig zijn. Om jou deze inzichten te geven, is de opleiding ‘verbindend leiderschap’ ontwikkeld.

Tijdens deze opleiding ga je niet alleen dieper in op jouw rol als verbindend leider en de bijbehorende uitdagingen. Je kijkt ook vanuit een leidinggevende rol hoe je verbinding kunt creëren met je team. Zo ben jij na deze opleiding in staat om vanuit je eigen potentieel waardevolle verbindingen te creëren met de mensen om je heen.  

De online leeromgeving van TWST

Leren in een klaslokaal is gezellig, maar niet meer van deze tijd. Slecht voor je concentratie en motivatie. Daarom leer je bij TWST Online in onze eigen online leeromgeving. Na het maken van je account kun je eenvoudig inloggen in deze leeromgeving. Je vindt hier een leerlijn van de opleiding die je volgt. Vol met handige uitlegvideo’s, artikelen om informatie uit te halen en belangrijke learnings van TWST. 

Persoonlijke coaching

Onderdeel van je opleiding bij TWST Online is een-op-een coaching. Tijdens deze opleiding heb je zes sessies met je coach. De unieke combinatie van theoretische kennis en persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Met coaching kun je door onderzoek, testen en reflecteren op zoek naar jouw eigen manier van leidinggeven. Handig om te weten; je plant de (digitale) meetings met je coach zelf in, en kunt je de opleiding inclusief coaching dus volgen op je eigen tempo! 

Mijn werkgever betaalt deze opleiding voor mij

Super dat je werkgever deze investering doet in jou. Kies in het afrekenproces voor betalen op factuur. Je kunt dan de factuurgegevens van je werkgever invullen. Om het voor jou makkelijk te houden, kun je wel direct beginnen met je opleiding.

Kosten van je opleiding

Deze opleiding kost 2,050.00 euro (2480.50 euro, inclusief BTW.).

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

300+

“Verfrissend en leerzaam dat zijn de woorden welke bij mij opkomen”
-medewerker Business Support bij Michelin