Loading...

In dit leiderschapsprogramma staat de ontwikkeling van jou als leidinggevende centraal. We gaan onderzoeken wat jij doet in je rol als leidinggevende. Hoe kom je over? Welke tools kun je inzetten om dit nog effectiever te laten verlopen? Vind die verbinding!

Je kunt deze opleiding met €1.000,- korting volgen dankzij STAP-budget. De opleiding kost normaal 2480,50 euro, met STAP-budget dus nog maar 1480,50.

De opleiding Verbindend leiderschap heeft de volgende leerdoelen:

Inzicht krijgen in je eigen kwaliteiten, drijfveren en overtuigingen rondom leiderschap  

Ontdekken waar jij voor staat als leidinggevende

Jouw potentieel verder ontwikkelen 

Door anders te denken leren we je anders te doen

Kunnen overdragen van wat je geleerd hebt aan je medewerkers


Over de opleiding

Jouw intenties en kwaliteiten als leider bepalen voor een groot deel het succes dat je weet te realiseren. Ben jij een inspirator voor je teamleden, collega’s en samenwerkingspartners? En kun je bijdragen aan het optimaal realiseren van de organisatiedoelen én een mooiere wereld? Het zijn relevante vragen die je als leider kunt hebben, waarbij je in staat moet zijn om verder te durven kijken dan alleen je eigen grenzen.  

Deze leergang staat ook stil bij de ontwikkeling van jou als verbindend leider en de bijbehorende uitdagingen die je daarbij kunt ervaren. Wat wil ik neerzetten in mijn organisatie en de wereld? Wat zijn mijn angsten en belemmerende factoren? Hoe houd ik de balans tussen zelfzorg en het appel vanuit de organisatie? 

Je leert, vanuit je rol, verbinding creëren met je team en ontdekt ook hoe je op de laag van de onderstroom transitie kunt realiseren. Na het voltooien van de leergang ben jij in staat om vanuit jouw eigen potentieel waardevolle verbindingen te creëren met de personen om je heen.

Doelgroep

Het leiderschapsprogramma is geschikt voor iedereen die bereid is om te onderzoeken hoe hij of zij door het verwerven van meer zelfinzicht in staat is om sturing te geven. Aan het ontwikkelen van het eigen potentieel, de eigen talenten. In het bijzonder voor leidinggevenden en professionals die hoger zijn opgeleid.    

Online leeromgeving

Het opleidingstraject ‘Verbindend leiderschap’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars, e-learning en literatuur. Je hebt toegang tot een online leeromgeving met verschillende soorten content; webinars, Essentials, oefeningen, artikelen en uitlegvideo’s.

Begeleiding door een persoonlijke coach

Daarnaast heb je 6 coachgesprekken met een coach naar keuze, waarmee je de opgedane kennis gaat vertalen naar concreet gedrag. 

Unieke mogelijkheid voor verdere ontwikkeling

De combinatie van online content en een persoonlijke coach biedt jou een unieke mogelijkheid te onderzoeken wat jouw informeel leiderschap is en kan zijn. Het leiderschapsprogramma is volledig flexibel door jou in te vullen qua tijd en plaats. 

Maak gebruik van het STAP-budget 

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt deze subsidie gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. 

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

300+

“Veel nieuws geleerd in korte tijd. Mijn coach hield mij scherp!”


Ing van Leer (32) – Amsterdam
Medior Financial Advisor