Loading...

Aan de slag met je ambities

Beter worden willen we vaak allemaal. Sneller, leuker, ambitieuzer, nog efficiënter in het werk dat we al doen. Maar was als dat nog even niet lukt? Wat als je nadenkt over substantiële vragen als: ‘Wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik dat bereiken?’.

Het zijn vragen waar je namelijk niet zomaar een antwoord op hebt. Een duidelijk plan met heldere stappen kan dan ontzettend helpen je ambities te realiseren. Je dromen waar te maken. Een ambitieplan brengt je waar je naartoe wilt. Of dat nou een nieuwe positie, een beter begrip van je collega’s of meer zelfkennis is.   

In dit traject werk je samen met een coach aan je persoonlijke ontwikkeling. We leren je hoe je van plannen concrete doelen maakt. We plaveien samen met jou de weg naar succes, zodat je er alleen nog overheen hoeft te rijden.

De online leeromgeving van TWST

Leren in een klaslokaal is gezellig, maar niet meer van deze tijd. Slecht voor je concentratie en motivatie. Daarom leer je bij TWST Online in onze eigen online leeromgeving. Na het maken van je account kun je eenvoudig inloggen in deze leeromgeving. Je vindt hier een leerlijn van de opleiding die je volgt. Vol met handige uitlegvideo’s, artikelen om informatie uit te halen en belangrijke learnings van TWST.

Persoonlijke coaching

Onderdeel van je opleiding bij TWST Online is een-op-een coaching. Tijdens deze opleiding heb je sessies met je coach. De unieke combinatie van theoretische kennis en persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Met coaching kun je door onderzoek, testen en reflecteren op zoek naar jouw eigen manier van leidinggeven. Handig om te weten; je plant de (digitale) meetings met je coach zelf in, en kunt je de opleiding inclusief coaching dus volgen op je eigen tempo!  

Mijn werkgever betaalt deze opleiding voor mij

Super dat je werkgever deze investering doet in jou. Kies in het afrekenproces voor betalen op factuur. Je kunt dan de factuurgegevens van je werkgever invullen. Om het voor jou makkelijk te houden, kun je wel direct beginnen met je opleiding.

Kosten van je opleiding

Deze opleiding kost 825 euro (998,25 euro, inclusief BTW.).

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor iedereen die antwoord wil op de vragen ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Welke stappen moet ik daarvoor ondernemen?’. Voor iedereen die volop in zijn werk zit en nieuwe uitdagingen zoekt. Voor iedereen die met plezier succesvol wil worden en blijven.

Ben je net gestart in een leidinggevende rol, dan leer je binnen deze opleiding ook vaardigheden die je daarbij goed kunt gebruiken.

Bewijs van afronding

Nadat je alle onderdelen in de online leeromgeving hebt afgerond en de laatste sessie met je persoonlijke coach hebt gehad, ontvang je het officiële TWST Online certificaat.

Studieniveau

De kennis en vaardigheden die je ontwikkelt tijdens de opleiding zijn in onze ogen onmisbaar in veel beroepen. De opleiding is daarom ontwikkeld voor mbo-niveau, om toegankelijk te zijn voor alle professionals van Nederland. 

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

“Verfrissend en leerzaam dat zijn de woorden welke bij mij opkomen”
-medewerker Business Support bij Michelin

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]