Loading...

We combineren theorie én praktijk. Fietsen leer je ook niet uit een boekje.  

Theoretische kennis is natuurlijk fijn, maar pas als je het in de praktijk toe kunt passen heb je er echt wat aan. Het is daarom tijd om de stoffige klaslokalen achter je te laten en met je poten in de klei te gaan staan. Met de opleidingen van TWST Online pas je nieuwe kennis toe op de werkvloer. Je probeert verschillende methodieken in de praktijk en bereikt je doelen door anders te doen.  

Je persoonlijke coach is hierbij onmisbaar. Echte verbetering kan volgens ons namelijk alleen plaatsvinden wanneer er ruimte is voor praktijkervaring en reflectie. Je TWST-coach ondersteunt je tijdens je opleiding en helpt om te reflecteren op praktijksituaties. Zo weet je zeker dat je de kennis en vaardigheden op de beste manier toepast, op een manier die werkt voor jou.  

 

Altijd leren op het moment dat het jou uitkomt.

Kennis van de experts binnen handbereik. 

Eenvoudig online begeleiding van jouw persoonlijke coach.

Persoonlijke aandacht en échte begeleiding 

Je coach is persoonlijk bij jou betrokken tijdens de hele opleiding. Tijdens een-op-eencoachingsgesprekken (via bijvoorbeeld Teams) ga je dieper in op de materie van je opleiding. Je stelt samen doelen en brengt de kennis in de praktijk. Zo vindt échte verbetering plaats. Door anders te denken leer je anders te doen.  

Om ervoor te zorgen dat je coach voldoende tijd en ruimte heeft om zich te focussen op jouw ontwikkeling, is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil jij aan de slag? Kies dan de opleiding die jou verder brengt en schrijf je in.

Over TWST – het organisatieadviesbureau 

TWST is een grensverleggend advies- en trainingsbureau. Het is ons doel om professionals in Nederland te blijven ontwikkelen en om ambities te realiseren. Persoonlijke ambities, maar ook de ambities van je organisatie. Dit doen we op een uitdagende, inspirerende en aanstekelijke manier.  

Ambities realiseren is makkelijker gezegd dan gedaan. Iedereen is ooit wel eens begonnen aan een uitdaging, om binnen een maand alweer op te geven. Denk aan het volhouden van een dieet, het goede voornemen om meer te lezen of het voornemen om minder tijd op sociale media door te brengen.

Te vaak horen, zien en ervaren wij dat verander- en verbeterinspanningen slechts een tijdelijk effect opleveren. Daarna vallen mensen terug in oude en vertrouwde gewoonten. Bij TWST vinden we dit zonde. Wij zijn er daarom om jou te ondersteunen om échte en blijvende resultaten te behalen. Met een methode die haalbaar is én energie geeft.  

Vragen? Kristel helpt je verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

Leven lang leren nieuwsbrief

Ontvang maandelijks leerzame updates
en blijf een leven lang leren.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.