Loading...

Het uitgangspunt van deze opleiding

Je wilt veranderen en onderzoek naar jezelf gaan doen. Dat gaat bij veel professionals gepaard met innerlijke weerstand. Dat is heel normaal. Tegelijkertijd weet je dat er juist vanuit een vernieuwend perspectief ruimte ontstaat voor het waarmaken van je ambities en verdere persoonlijke ontwikkeling. Tijd om te beginnen dus!  

Er bestaat gelukkig geen ‘de beste manier’. Er is alleen maar ‘jouw persoonlijke manier’ om te dealen met wat er op je pad komt. Eigenheid is voor ons dan ook de kern van persoonlijk succes, tevredenheid en vervulling. Zelfkennis en leiding nemen over de beslissingen die jij als persoon maakt, stelt je ook in staat om als professional betere resultaten te behalen.

Deze opleiding is opgebouwd om jou uit te dagen opzoek te gaan naar jouw eigenheid. Samen met je coach ontluik je jouw potentieel, door anders te denken en anders te doen. Door dit direct in de praktijk toe te passen en te ervaren, begrijp je de ins en outs van onze methode. Je leert ook direct om deze methodiek te gebruiken om alles uit jouw medewerkers te halen. Zo benutten zij ook hun potentieel. 

De online leeromgeving van TWST

Leren in een klaslokaal is gezellig, maar niet meer van deze tijd. Slecht voor je concentratie en motivatie. Daarom leer je bij TWST Online in onze eigen online leeromgeving. Na het maken van je account kun je eenvoudig inloggen in deze leeromgeving. Je vindt hier een leerlijn van de opleiding die je volgt. Vol met handige uitlegvideo’s, artikelen om informatie uit te halen en belangrijke learnings van TWST. 

Persoonlijke coaching

Onderdeel van je opleiding bij TWST Online is een-op-een coaching. Tijdens deze opleiding heb je zes sessies met je coach. De unieke combinatie van theoretische kennis en persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Met coaching kun je door onderzoek, testen en reflecteren op zoek naar jouw eigen manier van leidinggeven. Handig om te weten; je plant de (digitale) meetings met je coach zelf in, en kunt je de opleiding inclusief coaching dus volgen op je eigen tempo! 

Mijn werkgever betaalt deze opleiding voor mij

Super dat je werkgever deze investering doet in jou. Kies in het afrekenproces voor betalen op factuur. Je kunt dan de factuurgegevens van je werkgever invullen. Om het voor jou makkelijk te houden, kun je wel direct beginnen met je opleiding.

Kosten van je opleiding

Deze opleiding kost 2,050.00 euro (2480.50 euro, inclusief BTW.).

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

2.500+ deelnemers gingen je voor

TWST heeft de afgelopen jaren al duizenden anderen geholpen met hun professionele ontwikkeling. Zij kozen ervoor om met de kennis en ervaring van TWST aan de slag te gaan. Daarmee hebben ze hun kansen als professional vergroot en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Wat houdt jou nog tegen? Ga ook aan de slag! 

“Verfrissend en leerzaam dat zijn de woorden welke bij mij opkomen”
-medewerker Business Support bij Michelin