Loading...

In dit leiderschapsprogramma staat de ontwikkeling van jou als individu centraal. We ontluiken jouw potentieel. Door op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten, je vormende ervaringen, je waarden, waar je in gelooft en waar je enthousiast van wordt. Het gaat ook over jouw persoonlijke overtuigingen die stimulerend maar soms ook belemmerend kunnen zijn in het waarmaken van de organisatieambitie. Geef jezelf sturing, schrijf je in voor deze opleiding.

Je kunt deze opleiding met €1.000,- korting volgen dankzij STAP-budget. De opleiding kost normaal 2.480,50 euro, met STAP-budget dus nog maar 1.480,50.

De opleiding Persoonlijk leiderschap heeft de volgende leerdoelen:

Inzicht krijgen in je eigen kwaliteiten, drijfveren en overtuigingen

Ontdekken wat voor jou belangrijk is 

Jouw potentieel verder ontwikkelen  

Door anders te denken leren we je anders te doen

Kunnen overdragen van wat je geleerd hebt aan je medewerkers


Over de opleiding

Verandering en onderzoek naar jezelf gaat soms gepaard met innerlijke weerstand. Tegelijkertijd betekent leren vooral dat er vanuit een vernieuwend perspectief ruimte ontstaat voor het waarmaken van je dromen en persoonlijke ontwikkeling.  

  

Er bestaat geen ‘de beste manier’ maar alleen ‘jouw persoonlijke manier’ van omgaan met de dingen die je ontmoet. Eigenheid is de kern van persoonlijk succes, tevredenheid en vervulling, maar ook van professionele resultaten.   

  

Deze leergang daagt je uit op zoek te gaan naar jouw eigenheid. Door anders te denken en anders te doen, ontluiken we jouw potentieel, zodat het bijdraagt aan het waarmaken van de ambitie van jouw organisatie. Bovendien reiken we je een methodiek aan zodat jij in staat bent om ook het potentieel van jouw medewerkers beter te benutten.

Doelgroep

Het leiderschapsprogramma is geschikt voor iedereen die bereid is om te onderzoeken, hoe hij of zij door het verwerven van meer zelfinzicht in staat is om sturing te geven aan het ontwikkelen van het eigen potentieel, de eigen talenten. In het bijzonder voor leidinggevenden en professionals die hoger zijn opgeleid.  

Online leeromgeving

Het opleidingstraject ‘Persoonlijk leiderschap’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars, e-learning en literatuur. Je hebt toegang tot een online leeromgeving met verschillende soorten content; webinars, Essentials, oefeningen, artikelen en uitlegvideo’s.

Begeleiding door een persoonlijke coach

Daarnaast heb je 6 coachgesprekken met een coach naar keuze, waarmee je de opgedane kennis gaat vertalen naar concreet gedrag. 

Unieke mogelijkheid voor verdere ontwikkeling

De combinatie van online content en een persoonlijke coach, biedt jou een unieke mogelijkheid te onderzoeken wat jouw persoonlijk leiderschap is en kan zijn. Het leiderschapsprogramma is volledig flexibel door jou in te vullen qua tijd en plaats. 

Maak gebruik van het STAP-budget 

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt dit budget gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. 

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

300+

“Veel nieuws geleerd in korte tijd. Mijn coach hield mij scherp!”


Ing van Leer (32) – Amsterdam
Medior Financial Advisor