Loading...

Wil jij alles uit je kwaliteiten halen?

Misschien ben je in één ding heel goed, of weet je van heel veel een beetje. Met deze opleiding ontdek je waar je goed in bent, hoe je dit in je werk optimaal benut en welke kwaliteiten je verder kunt ontwikkelen. Dat doe je samen met je coach.

Zo kun jij weer vol vertrouwen aan de slag met wat je leuk vindt in je werk en vergroot je samen met je coach de kansen op je eigen succes en/of jouw positie op de arbeidsmarkt. 

De online leeromgeving van TWST

Leren in een klaslokaal is gezellig, maar niet meer van deze tijd. Slecht voor je concentratie en motivatie. Daarom leer je bij TWST Online in onze eigen online leeromgeving. Na het maken van je account kun je eenvoudig inloggen in deze leeromgeving. Je vindt hier een leerlijn van de opleiding die je volgt. Vol met handige uitlegvideo’s, artikelen om informatie uit te halen en belangrijke learnings van TWST.

Persoonlijke coaching

Onderdeel van je opleiding bij TWST Online is een-op-een coaching. Tijdens deze opleiding heb je sessies met je coach. De unieke combinatie van theoretische kennis en persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Met coaching kun je door onderzoek, testen en reflecteren op zoek naar jouw eigen manier van leidinggeven. Handig om te weten; je plant de (digitale) meetings met je coach zelf in, en kunt je de opleiding inclusief coaching dus volgen op je eigen tempo!  

Mijn werkgever betaalt deze opleiding voor mij

Super dat je werkgever deze investering doet in jou. Kies in het afrekenproces voor betalen op factuur. Je kunt dan de factuurgegevens van je werkgever invullen. Om het voor jou makkelijk te houden, kun je wel direct beginnen met je opleiding.

Kosten van je opleiding

Deze opleiding kost 825 euro (998,25 euro, inclusief BTW.).

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding Talent Tracker is voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen. Voor iedereen die wil weten hoe je de eigen kwaliteiten kan benutten en waar mogelijkheden voor verbeteringen liggen. Zo haal je het optimale uit jezelf.

Ben je net gestart in een leidinggevende rol? Dan leer je extra vaardigheden die je goed kunt gebruiken.

Bewijs van afronding

Nadat je alle onderdelen in de online leeromgeving hebt afgerond en de laatste sessie met je persoonlijke coach hebt gehad, ontvang je het officiële TWST Online certificaat.

Studieniveau

De kennis en vaardigheden die je ontwikkelt tijdens de opleiding zijn in onze ogen onmisbaar in veel beroepen. De opleiding is daarom ontwikkeld voor mbo-niveau, om toegankelijk te zijn voor alle professionals van Nederland. 

2.500+ deelnemers gingen je voor

TWST heeft de afgelopen jaren al duizenden anderen geholpen met hun professionele ontwikkeling. Zij kozen ervoor om met de kennis en ervaring van TWST aan de slag te gaan. Daarmee hebben ze hun kansen als professional vergroot en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Wat houdt jou nog tegen? Ga ook aan de slag! 

“Ik twijfelde enorm, maar ben ervoor gegaan. Het enthousiasme van de trainers werkte aanstekelijk, zelfs online.”

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]