Loading...

Ontdek hoe je fysiek én mentaal fit kunt blijven

Als alles goed gaat, gaan fysieke en mentale gezondheid hand in hand. Zorgen vanuit je baan en privéomstandigheden gooien alleen regelmatig roet in het eten. Hoe zorg je ervoor dat jij dan toch je ambities blijft realiseren? Er zijn manieren waarmee je ervoor kunt zorgen dat je lichamelijk en mentaal vitaal blijft. Nu én in de toekomst.

Tijd dus om samen met je coach aan de slag te gaan met jouw vitaliteit. In dit opleidingstraject maak je kennis met een aantal van deze manieren en ga je fit de toekomst in.

Je kunt deze opleiding geheel kosteloos volgen met STAP-budget.   

Na de opleiding weet je meer over:

Het aanbrengen van werk- en privébalans

Een gezond en bewust eetpatroon

Ontspanningsoefeningen bij stress

Hoe je in je kracht komt te staan

Hoe je zelf werkgeluk creëert


Deze opleiding kost 999 euro. Maak je gebruik van het STAP-budget? Dan volg je deze opleiding geheel kosteloos! Inclusief vier persoonlijke coachingsgesprekken met een van onze coaches en toegang tot het materiaal in onze online leeromgeving. Leer en ontwikkel jezelf in je eigen tempo, waar en wanneer jij dat wil.

Maak gebruik van het STAP-budget

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt dit budget gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

Voor wie is het traject Fit voor de toekomst?

De opleiding Fit voor de toekomst is voor iedereen die wil leren hoe je fysiek en mentaal aan jezelf kunt blijven werken en een burn-out kunt voorkomen.

Inhoud van de opleiding

Na het volgen van deze opleiding weet je meer over onder andere:

  • Het aanbrengen van werk- en privébalans
  • Een gezond en bewust eetpatroon
  • Ontspanningsoefeningen bij stress
  • Hoe je in je kracht komt te staan
  • Hoe je zelf werkgeluk creëert
De opleiding

Tijdens dit programma leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je zowel geestelijk als lichamelijk goed in je vel komt te zitten. Dat zit wel zo lekker.

Je onderzoekt de manieren om in je werk stress te verminderen, hoe je werkgeluk creëert en welke communicatiehulpmiddelen je daarbij kunt gebruiken. Na afronding van dit scholingstraject ben je fysiek en mentaal vitaal.

Studieduur 

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur. 
Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand. 

Scholingsvorm

‘Fit voor de toekomst’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars, e-learning en literatuur. Je voert daarnaast ook praktijk- en huiswerkopdrachten uit.

Het grootste deel van de opleiding doe je samen met je coach. Periodiek bieden we virtuele persoonlijke begeleiding aan. Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Op die manier breng je niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook weer van de ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs 

Bewijs van afronding 

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat.

Kosten en aanmelding

De opleiding is inclusief coaching te volgen voor € 998,25. Wil je toch liever zonder extra ondersteuning aan de slag? Schrijf je dan in zonder coaching.

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

“Veel nieuws geleerd in korte tijd. Mijn coach hield mij scherp!”