Loading...

Ontdek hoe je fysiek én mentaal fit kunt blijven

Als alles goed gaat, gaan fysieke en mentale gezondheid hand in hand. Zorgen vanuit je baan en privéomstandigheden gooien alleen regelmatig roet in het eten. Hoe zorg je ervoor dat jij dan toch je ambities blijft realiseren? Er zijn manieren waarmee je ervoor kunt zorgen dat je lichamelijk en mentaal vitaal blijft. Voor nu én in de toekomst.

Tijd dus om samen met je coach aan de slag te gaan met jouw vitaliteit. In dit opleidingstraject maak je kennis met een aantal van deze manieren en ga je fit de toekomst in.

De online leeromgeving van TWST

Leren in een klaslokaal is gezellig, maar niet meer van deze tijd. Slecht voor je concentratie en motivatie. Daarom leer je bij TWST Online in onze eigen online leeromgeving. Na het maken van je account kun je eenvoudig inloggen in deze leeromgeving. Je vindt hier een leerlijn van de opleiding die je volgt. Vol met handige uitlegvideo’s, artikelen om informatie uit te halen en belangrijke learnings van TWST.

Persoonlijke coaching

Onderdeel van je opleiding bij TWST Online is een-op-een coaching. Tijdens deze opleiding heb je sessies met je coach. De unieke combinatie van theoretische kennis en persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Met coaching kun je door onderzoek, testen en reflecteren op zoek naar jouw eigen manier van leidinggeven. Handig om te weten; je plant de (digitale) meetings met je coach zelf in, en kunt je de opleiding inclusief coaching dus volgen op je eigen tempo!  

Mijn werkgever betaalt deze opleiding voor mij

Super dat je werkgever deze investering doet in jou. Kies in het afrekenproces voor betalen op factuur. Je kunt dan de factuurgegevens van je werkgever invullen. Om het voor jou makkelijk te houden, kun je wel direct beginnen met je opleiding.

Kosten van je opleiding

Deze opleiding kost 825 euro (998,25 euro, inclusief BTW.).

Voor wie is deze opleiding?

De opleiding Energie Flow is voor iedereen die wil leren hoe je fysiek en mentaal aan jezelf kunt blijven werken en een burn-out kunt voorkomen.

Bewijs van afronding

Nadat je alle onderdelen in de online leeromgeving hebt afgerond en de laatste sessie met je persoonlijke coach hebt gehad, ontvang je het officiële TWST Online certificaat.

Studieniveau

Deze opleiding is ontwikkeld voor mbo-niveau. De kennis en vaardigheden die je ontwikkelt tijdens de opleiding zijn in onze ogen onmisbaar in veel beroepen. De opleiding is daarom ontwikkeld om toegankelijk te zijn voor alle professionals van Nederland.

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

2.500+ deelnemers gingen je voor

TWST heeft de afgelopen jaren al duizenden anderen geholpen met hun professionele ontwikkeling. Zij kozen ervoor om met de kennis en ervaring van TWST aan de slag te gaan. Daarmee hebben ze hun kansen als professional vergroot en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Wat houdt jou nog tegen? Ga ook aan de slag! 

“Verfrissend en leerzaam dat zijn de woorden welke bij mij opkomen”
-medewerker Business Support bij Michelin