Loading...

In dit leiderschapsprogramma staat de ontwikkeling van jou als individu centraal met de focus op communicatie en verbinding. We gaan onderzoeken wat jij doet in het contact met de ander. Hoe kom je over? Welke tools kun je inzetten om dit effectiever te laten verlopen?

Je kunt deze opleiding met €1.000,- korting volgen dankzij STAP-budget. De opleiding kost normaal 2.480,50 euro, met STAP-budget dus nog maar €1.480,50.

De opleiding Informeel leiderschap heeft de volgende leerdoelen:

Inzicht krijgen in je eigen communicatiekwaliteiten

Het leren toepassen van verschillende communicatietools

Inzicht krijgen in de impact van non-verbaal gedrag in contact

Het kunnen creëren van impactvolle werkrelaties


Over de opleiding

Wij mensen zijn geen ‘losstaande’ individuen. Onderdeel zijn van een groep is een belangrijke drijfveer in ons leven. In deze leergang leer je alles over hoe je interacteert met anderen binnen de professionele werkcontext waarin je je bevindt en welke struikelblokken je daarbij tegenkomt.

Waarom werk je bijvoorbeeld met de ene persoon veel makkelijker samen dan met een ander? Hoe ga je er mee om als communicatie stroef verloopt met iemand waar je een project mee moet afronden? Vaak zijn de oplossingen voor vraagstukken rond interactie met anderen, verassend anders dan je in eerste instantie zou vermoeden. 

Deze leergang daagt je uit op zoek te gaan naar jouw eigenheid in communicatie, waarbij jouw waarden en karaktereigenschappen leidend zijn. Je leert communiceren met verschillende typen mensen en weet hoe je non-verbale communicatie kunt inzetten om de effectiviteit van een gesprek te verhogen. Na het voltooien van de leergang ben jij in staat om vanuit jouw eigen potentieel waardevolle verbindingen te creëren met de personen om je heen.   

Doelgroep

Het leiderschapsprogramma is geschikt voor iedereen die bereid is om te onderzoeken hoe hij of zij door het verwerven van meer zelfinzicht in staat is om sturing te geven aan het ontwikkelen van het eigen potentieel, de eigen talenten. In het bijzonder voor leidinggevenden en professionals die hoger zijn opgeleid.  

Online leeromgeving

Het opleidingstraject ‘Informeel leiderschap’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars, e-learning en literatuur. Je hebt toegang tot een online leeromgeving met verschillende soorten content; webinars, Essentials, oefeningen, artikelen en uitlegvideo’s. 

Begeleiding door een persoonlijke coach

Daarnaast heb je 6 coachgesprekken met een coach naar keuze, waarmee je de opgedane kennis gaat vertalen naar concreet gedrag. 

Unieke mogelijkheid voor verdere ontwikkeling

De combinatie van online content en een persoonlijke coach, biedt jou een unieke mogelijkheid te onderzoeken wat jouw informeel leiderschap is en kan zijn. Het leiderschapsprogramma is volledig flexibel door jou in te vullen qua tijd en plaats. 

Maak gebruik van het STAP-budget 

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt dit budget gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. 

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

300+

“Veel nieuws geleerd in korte tijd. Mijn coach hield mij scherp!”


Ing van Leer (32) – Amsterdam
Medior Financial Advisor