Loading...

Het uitgangspunt van deze opleiding 

Je hebt meer dan 10 jaar ervaring als leidinggevende, programmamanager of professional bij grote organisaties. Je wilt verantwoordelijkheid nemen voor strategische veranderprojecten. Tijdens deze opleiding leer je verschillende onderhandelingstechnieken. Je leert ook hoe je effectieve coalities vormt met leidinggevenden waar je geen hiërarchische relatie mee hebt. 

Daarnaast maak je kennis met creatieve technieken om problemen op te lossen en nieuwe ideeën te genereren. Kom erachter hoe je stakeholders op een slimme manier actief kunt betrekken bij de realisatie van de ambities van jouw organisatie. 

 

In deze opleiding kijken we naar gedrag binnen samenwerking. Vraagstukken die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: ‘Waarom gaat de ene persoon gemakkelijker mee in jouw aanpak dan de ander?’ en ‘Hoe kun je samenwerking vormgeven op een manier dat anderen mee willen in jouw ambities?’. Oplossingen voor dit soort vraagstukken zijn vaak verassend en anders dan je in eerste instantie zou vermoeden.  

Tijdens deze opleiding ga je opzoek naar jouw eigenheid in het maken van verbinding met, en tussen, anderen. Je leert wat jij nodig hebt om het informele leiderschap zo te vormen dat collega’s en externe stakeholders met jou mee ‘op reis’ willen.   

Na de opleiding ben je in staat om vanuit jouw eigen potentieel waardevolle verbindingen te creëren met personen binnen én buiten je organisatie. Zonder verbinding kunnen we niet zoals je net hebt geleerd, en jij brengt straks nog een stapje verder.

De online leeromgeving van TWST

Leren in een klaslokaal is gezellig, maar niet meer van deze tijd. Slecht voor je concentratie en motivatie. Daarom leer je bij TWST Online in onze eigen online leeromgeving. Na het maken van je account kun je eenvoudig inloggen in deze leeromgeving. Je vindt hier een leerlijn van de opleiding die je volgt. Vol met handige uitlegvideo’s, artikelen om informatie uit te halen en belangrijke learnings van TWST. 

Persoonlijke coaching

Onderdeel van je opleiding bij TWST Online is een-op-een coaching. Tijdens deze opleiding heb je zes sessies met je coach. De unieke combinatie van theoretische kennis en persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Met coaching kun je door onderzoek, testen en reflecteren op zoek naar jouw eigen manier van leidinggeven. Handig om te weten; je plant de (digitale) meetings met je coach zelf in, en kunt je de opleiding inclusief coaching dus volgen op je eigen tempo! 

Mijn werkgever betaalt deze opleiding voor mij

Super dat je werkgever deze investering doet in jou. Kies in het afrekenproces voor betalen op factuur. Je kunt dan de factuurgegevens van je werkgever invullen. Om het voor jou makkelijk te houden, kun je wel direct beginnen met je opleiding.

Kosten van je opleiding

Deze opleiding kost 2,050.00 euro (2480.50 euro, inclusief BTW.).

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

300+

“Verfrissend en leerzaam dat zijn de woorden welke bij mij opkomen”
-medewerker Business Support bij Michelin