Loading...

Leer beter omgaan met lastige gesprekken

In je werk heb je er regelmatig mee te maken; mensen die anders zijn dan jij. Dat is helemaal niet erg, tot een verschil van inzicht of een andere manier van communiceren tot conflict leidt. Of dat een lastige situatie is, hangt grotendeels van je eigen mindset af. Heb jij het idee dat je wordt gehoord, of ga je lastige gesprekken liever uit de weg? Blijf niet afwachten maar ga er samen met je coach mee aan de slag.

Na afloop van de opleiding ‘Impact Masters’ kun je in je werk (als leidinggevende) effectief omgaan met lastige gesprekssituaties. Je leert conflicten nog beter te hanteren en contexten te doorzien. Zo kun jij straks op een positieve manier het gedrag van mensen beïnvloeden, maar blijf je ook dicht bij jezelf.

De online leeromgeving van TWST

Leren in een klaslokaal is gezellig, maar niet meer van deze tijd. Slecht voor je concentratie en motivatie. Daarom leer je bij TWST Online in onze eigen online leeromgeving. Na het maken van je account kun je eenvoudig inloggen in deze leeromgeving. Je vindt hier een leerlijn van de opleiding die je volgt. Vol met handige uitleg video’s, artikelen om informatie uit te halen en belangrijke learnings van TWST. 

Persoonlijke coaching

Onderdeel van je opleiding bij TWST Online is een-op-een coaching. Tijdens deze opleiding heb je sessies met je coach. De unieke combinatie van theoretische kennis en persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen. Met coaching kun je door onderzoek, testen en reflecteren op zoek naar jouw eigen manier van leidinggeven. Handig om te weten; je plant de (digitale) meetings met je coach zelf in, en kunt je de opleiding inclusief coaching dus volgen op je eigen tempo!   

Mijn werkgever betaalt deze opleiding voor mij

Super dat je werkgever deze investering doet in jou. Kies in het afrekenproces voor betalen op factuur. Je kunt dan de factuurgegevens van je werkgever invullen. Om het voor jou makkelijk te houden, kun je wel direct beginnen met je opleiding.

Kosten van je opleiding

Deze opleiding kost 825 euro (998,25 euro, inclusief BTW.).

Voor wie is deze opleiding?

‘Impact Masters’ is voor iedereen meer indruk wil maken. Fysiek én online. Voor iedereen die hiermee ambities wil realiseren, of (weer) meer nieuwe opdrachten aan wil trekken. Ben je net gestart in een leidinggevende rol? Dan leer je hier ook enkele vaardigheden die je hierbij goed kunt gebruiken.

Bewijs van afronding

Nadat je alle onderdelen in de online leeromgeving hebt afgerond en de laatste sessie met je persoonlijke coach hebt gehad, ontvang je het officiële TWST Online certificaat.

Studieniveau

Deze opleiding is ontwikkeld voor mbo-niveau. De kennis en vaardigheden die je ontwikkelt tijdens de opleiding zijn in onze ogen onmisbaar in veel beroepen. De opleiding is daarom ontwikkeld om toegankelijk te zijn voor alle professionals van Nederland. 

2.500+ deelnemers gingen je voor

TWST heeft de afgelopen jaren al duizenden anderen geholpen met hun professionele ontwikkeling. Zij kozen ervoor om met de kennis en ervaring van TWST aan de slag te gaan. Daarmee hebben ze hun kansen als professional vergroot en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Wat houdt jou nog tegen? Ga ook aan de slag! 

“Ik heb al meerdere keren mijn mindset kunnen veranderen, echt een eye-opener!”

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]