Loading...

Leer beter omgaan met lastige gesprekken

In je werk heb je er regelmatig mee te maken; mensen die anders zijn dan jij. Dat is helemaal niet erg, tot een verschil van inzicht of een andere manier van communiceren tot conflict leidt. Of dat een lastige situatie is, hangt grotendeels van je eigen mindset af. Heb jij het idee dat je wordt gehoord, of ga je lastige gesprekken liever uit de weg? Blijf niet afwachten maar ga er samen met je coach mee aan de slag.

Na afloop van de opleiding ‘Impact maken’ kun je in je werk (als leidinggevende) effectief omgaan met lastige gesprekssituaties. Je leert conflicten nog beter te hanteren en contexten te doorzien. Zo kun jij straks op een positieve manier het gedrag van mensen beïnvloeden, maar blijf je ook dicht bij jezelf.

Je kunt deze opleiding geheel kosteloos volgen met STAP-budget.    

Na de opleiding ‘Impact maken’ weet je meer over:

Hoe je jezelf professioneel presenteert, zowel online als offline

Hoe je verbindend vermogen creëert

Hoe je effectief omgaat met lastige (gespreks)situaties

Deze opleiding kost 999 euro. Maak je gebruik van het STAP-budget? Dan volg je deze opleiding geheel kosteloos! Inclusief vier persoonlijke coachingsgesprekken met een van onze coaches en toegang tot het materiaal in onze online leeromgeving. Leer en ontwikkel jezelf in je eigen tempo, waar en wanneer jij dat wil.

Maak gebruik van het STAP-budget  

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt dit budget gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

Voor wie is het traject Impact maken?

‘Impact maken’ is voor iedereen meer indruk wil maken. Fysiek én online. Voor iedereen die hiermee ambities wil realiseren, of (weer) meer nieuwe opdrachten aan wil trekken. Ben je net gestart in een leidinggevende rol? Dan leer je hier ook enkele vaardigheden die je hierbij goed kunt gebruiken.

Inhoud van de opleiding

Na het volgen van deze opleiding weet je meer over onder andere:

  • Hoe je jezelf professioneel presenteert in een virtuele omgeving
  • Hoe je jezelf presenteert in een fysieke omgeving
  • Hoe je effectief omgaat met lastige (gespreks)situaties

Programma

Met deze opleiding leer je effectief omgaan met lastige (gespreks)situaties. Je leert integer en met zelfvertrouwen hoe je een doel bereikt binnen samenwerkingen. Je ontdekt hoe je verbindend vermogen creëert, hoe je presenteert als een pro, hoe je bewust online werkt en meer over goed werkgever- en werknemerschap. Na afloop van het traject weet je hoe je op een positieve manier gedrag van mensen kunt beïnvloeden.

Kosten en aanmelding

De opleiding is inclusief coaching te volgen voor € 998,25. Wil je toch liever zonder extra ondersteuning aan de slag? Schrijf je dan in zonder coaching.

Over deze opleiding

Het programma van ‘Impact maken’ vindt grotendeels online plaats door middel van webinars en e-learning. Je hebt een coach die je in dit hele traject ondersteunt.

Je kan ook contact leggen met andere ‘studiegenoten’. Met regelmaat zijn er webinars waar je jouw eigen vragen kan stellen en andere leergierigen ‘ontmoet’. Wel zo gezellig, toch? Op die manier breng je als professional niet alleen je eigen kwaliteiten in kaart maar leer je ook van een ander.

Studieniveau

Hoger onderwijs 

Studieduur 

Dit scholingstraject is van overzichtelijke duur. Het traject heeft een studiebelasting van ongeveer 16 uur en duurt minimaal 1 maand.

Bewijs van afronding 

Bij succesvolle afronding van het programma ontvang je een TWST School Certificaat. Dit certificaat kun je toevoegen aan je CV en bijvoorbeeld LinkedIn als bewijs van je kwaliteiten.

2.500+ deelnemers gingen je voor

Je bent niet de eerste die een opleiding bij TWST wil gaan volgen. Meer dan 2.500 deelnemers gingen je namelijk al voor! Zij ontwikkelden hun leiderschapsvaardigheden, maakten zich klaar voor de toekomst of brachten hun kwaliteiten in kaart. Wat houdt jou nog tegen?

“Ik heb al meerdere keren mijn mindset kunnen veranderen, echt een eye-opener!”

Kristel helpt je graag verder

Bel 035-7600460 of mail naar [email protected]